Sammensætningen af radiokanaler sker ud fra bl.a. ønsker fra medlemmer, hvad der er "must carry" og økonomien i kontingentet.

Foreningen anvender både analoge og digitale (DAB) signaler i nettet, Herudover er det desuden muligt at findes alverdens radiokanaler via internet.

Generalforsamlingen fastsætter hvert år kontingentet, og  dermed også hvad der er økonomisk muligt i budgettet. Programudvalget er naturligvis afspejlet i dette valg.

Radiopakken er inkluderet i TV Pakke 1. Klik her for at se foreningens TV-pakker.

Radiokanaler - Inkluderet i TV-pakke 1

  Kanal Frekvens
DR P1 DR P1 90,3
DR P2 DR P2 97,0
DR P3 DR P3 94,3
DR P4 DR P4 - Trekanten 91,1
DR Klassisk DR Klassisk 96,2
VLR - Radio Ådalen VLR - Radio Ådalen 100,7
Radio VLR VLR 97,5
NDR 1 NDR 1 (Tysk) 98,9
NDR 2 NDR 2 (Tysk) 102,9
RSH - Radio Schleswig-Holstein RSH (Tysk) 96,6
The Voice The Voice 95,0
Skala.fm Skala FM 102,1

DAB Radio

Vores antennenet er i forbindelse med en kanalomlægning i 2007 blevet klargjort til DAB.

DAB radio modtages via TV stikket og ikke som analog radio via der særlige radiostik.

Det kræver desuden at du anskaffer en DAB enhed.

Hvor udbredt DAB radio er i de danske hjem er et at de store spørgsmål, men du får helt klar bedre lyd, idet lyden sendes digitalt og er dermed støjfri og i samme kvalitet som en CD afspiller.
 

Internet Radio

Ved hjælp af din PC og din internetforbindelse kan du få adgang til alverdens digitale radiokanaler, herunder også en lang række danske kanaler, der kun udsendes på internet.

Adgangen til disse kanaler kan ofte sker direkte via radiostationens hjemmeside, andre gange kan du anvender forskellige programmer til at  afvikle lyden.

Der finde ikke en tommefingerregel for hvornår du skal anvende det ene frem for det andet. Hvis du er lidt fingernem, kan du også forbinde din pc direkte til din forstærker eller radio.